اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟ این زن ریاضیدان تاریخ را تغییر داد + عکس هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها
علی ربیعی:

اینترنت استانها وصل می شود + جزئیات

سخنگوی دولت گفت: در استان هایی که از اینترنت سوء استفاده صورت نمی گیرد استان به استان اینترنت آنها وصل خواهد شد و به حالت طبیعی برمی گردد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 19
کد خبر: ۲۸۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، امروز علی ربیعی در حاشیه مراسم افتتاحیه «دوره آموزش بین‌المللی مدیریت پروژه‌های اشتغال روستایی و کاهش فقر» که با حضو 15 کشور عضو سیرداپ(مرکز توسعه روستایی یکپارچه آسیا و اقیانوسیه) در هتل انقلاب برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مشکلاتی که قطع اینترنت برای برخی مشاغل از جمله تاکسی های اینترنتی ایجاد کرده است، گفت: مشکلات برخی مشاغل اینترنتی و بانک ها را حل کردیم اما هنوز مشکل برخی کارهای دانشجویی و مشاغل دیگر باقی مانده است.


سخنگوی دولت گفت: اما باید همه بپذیریم در شرایطی که برخی به دنبال سوء استفاده هستند چنین تصمیمی از سوی دولت طبیعی است مثلا من خودم شاهد بودم که برخی در یکساعت در اصفهان و شیراز قصد حمله به دونقطه ای را داشتند که می توانست بخش اعظمی از موبایل های کشور را از کار بیندازد.

 

وی با بیان اینکه شورای امنیت ملی تصمیم قطع اینترنت را گرفته است، گفت: من اطلاع دارم که در استان هایی که از اینترنت سوء استفاده صورت نمی گیرد استان به استان اینترنت آنها وصل خواهد شد و به حالت طبیعی برمی گردد.

 

ربیعی تاکید کرد: می پذیرم که با قطع اینترنت خیلی ها دچار سختی شده ا ند و این محدود به تاکسی های اینترنتی نیست اما نگرانی بزرگتر امنیت ملی کشور است که باید به آن توجه شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار